2023-11-03
⭐️前菜:Nachos配料有得揀雞肉定係辣牛肉肉醬,我哋揀咗辣牛肉肉醬,超級惹味,材料方面有sour cream牛油果醬同埋芝士,而且仲要好大份⭐️海鮮拼盤Signature Combo A可以揀三款:我哋揀咗蜆,魷魚,扇貝,醬汁揀咗檸檬蒜蓉汁,上菜嘅時候職員會用袋裝住海鮮同醬汁,用人手幫我哋搖勻所有材料,海鮮超新鮮超好味,除咗我哋揀嘅海鮮之外,仲有其他配料,例如粟米薯仔腸仔等等,比想像中更加大份⭐️帶子意粉意粉係用pesto 同埋青瓜絲撈埋一齊,pesto醬非常之清新,充滿橄欖油香,但唔會太油膩,青瓜絲撈意粉令到口感非常爽口,帶子煎得剛剛好⭐️飲品: Purple Moon & Lychee Meets Roselle呢度嘅無酒精飲品都好特別,menu上面嘅選擇至少都有20至30款,呢度職員超級Nice,同佢講你想飲咩,都會有好推介
⭐️海鮮拼盤Signature Combo A
⭐️帶子意粉