2024-08-18 217 瀏覽
要來食好嘢,一定要訂位❤️餐廳環境高級舒適,適合一家大細聚餐開派對、朋友聚會🥳😳由餐前小食開始已經好精緻,花生係新鮮炸, 鹹酸菜呢就係自家製嘅,淨係用糖同埋醋嚟醃製,完全唔鹹,好開胃🤤而茶就係用咗20年嘅陳皮黎製成嘅陳皮普洱❤️好有誠意,非常清香潤喉順喉😀法式蟹肉釀蟹蓋法式芝士好香濃, 配上洋蔥 🧅好fresh 仲可以配埋喼汁一齊享用,仲要每一啖都係淡淡嘅蟹肉😊花旗參響螺水鴨用新鮮水鴨, 湯水好滋補清潤。 平時喺屋企好少整到水鴨湯,覺得好特別。 魚子醬炒魚肚彩椒 魚子醬好鹹香,成件事好豪華高貴。中西合璧。魚肚好爽口好彈呀,處理得好好。三色椒清甜可口。❤️紅燒乳鴿侍應介紹用了十幾年嘅滷水汁, 香脆可口。 仲有香濃嘅荷葉飯😍,淡淡荷葉清香。 最後仲有個蟹油撈麵,香香辣辣好開胃總括嚟講一間餐廳好適合開派對,一大班人嚟玩黎食好野都好有私隱度❤️

法式蟹肉釀蟹蓋

花旗參響螺水鴨

魚子醬炒魚肚彩椒

紅燒乳鴿
侍應介紹用了十幾年嘅滷水汁, 香脆可口。

• 法式芝士蟹肉釀蟹蓋