2021-11-22 65 瀏覽
老公生日,準備左個超豐富既由朝食到晚環節今次輪到Tea Time喇! 由於佢唔太鍾意食甜品,終於搵到呢間又有酒飲又有肉食既high tea環境夠chill,唔會好少女味,老公見到個Bar枱同埋上面既酒,即兩眼發光Tea set飲品轉cocktail都只係半價,梗係轉啦!幫佢點左杯 NIHON CITRUS酒酒再配柚子蜜糖等等,好清甜,柚子味勁freah呢杯靚到爆炸估唔到佢花瓣係杯身BLESSED GUARDIAN睇成份好多野,有Roku,櫻花汁,柚子汁,碟豆花...我估酒精濃度幾高下,飲左幾啖已經wing wing地日式簡約及線條,初時睇諗緊會唔飽,準備定陣間去附近再食碗麵靚仔侍應話要食左呢個蠔餅先,蠔味香濃,又唔腥。點估都估唔到可以同蔥油餅咁夾喎帶子配豬腩片。帶子應有既鮮甜,正既係豬腩片唔似一般平貨咁膩,食得出用靚既貨色,因連肥膏位都爽口有豬味兩款撻都超好食柚子同朱古力味,堅正個鬆餅非常實在,又香牛油味。由於太飽食唔哂,所以鬆餅打包拎走呢個沙律汁超正似係有少少山葵再加柚子汁,唔會太辣,又有少少Citrus既清甜超邪惡既金沙薯條🍟 炸得好香脆,仲有滿滿既咸蛋黃碎係面完美既Tea
老公生日,準備左個超豐富既由朝食到晚環節

Tea set飲品轉cocktail都只係半價,梗係轉啦!

幫佢點左杯 NIHON CITRUS
酒酒再配柚子蜜糖等等,好清甜,柚子味勁freah

呢杯靚到爆炸
估唔到佢花瓣係杯身
BLESSED GUARDIAN
睇成份好多野,有Roku,櫻花汁,柚子汁,碟豆花...
我估酒精濃度幾高下,飲左幾啖已經wing wing地

日式簡約及線條,初時睇諗緊會唔飽,準備定陣間去附近再食碗麵

兩款撻都超好食
柚子同朱古力味,堅正

呢個沙律汁超正

超邪惡既金沙薯條🍟 炸得好香脆,仲有滿滿既咸蛋黃碎係面

完美既Tea