2017-11-14
唔特別好酒,但勁中意黎呢間bar!!!!第一佢好有feel,勁岩同三正知己過黎聚第二佢啲野食好高質第三啲員工好友善先講野食,款式雖然唔多,但中曬我口味!而且好出色三個人,做完運動餓到飛起,叫咗一個蟹餅同埋一個牛油果藜麥沙律,竟然食唔曬~蟹餅:~$140勁香,吐司上面放左秘製蟹餅、芝士、流心蛋等等,入口夠濕,好好好好食。細細份但好快飽。牛油果沙律:~$88份量多,料新鮮,而且藜麥、牛油果、沙律菜分佈平均!!!去酒吧食到呢啲好健康(岩我)特飲1:香蕉MILKSHAKE ~$60好好飲!!!!蕉味重, 有MILKSHAKE應有的口感(有「厚度」), 唔會死甜! 正! 又係健康之選特飲2:士多啤梨MILKSHAKE ~$60覺得有點甜, 士多啤梨味冇咁自然, 而且有啲稀------------------------------由於太唔好酒, 我冇影朋友order既draught hahaha sor同埋唔太記得幾錢只知shisha 240一壺呢度嘅人唔會講嘢好大聲食水煙會被安排喺室外BAR台, 環境仍然有FEEL!!!!另外不得不提嘅係佢逢星期五有live Band, 正到一個點
第一佢好有feel,勁岩同三正知己過黎聚
第二佢啲野食好高質
第三啲員工好友善
先講野食,款式雖然唔多,但中曬我口味!而且好出色
蟹餅:~$140
牛油果沙律:~$88
特飲1:香蕉MILKSHAKE ~$60 好好飲!!!!蕉味重, 有MILKSHAKE應有的口感(有「厚度」), 唔會死甜! 正! 又係健康之選
特飲2:士多啤梨MILKSHAKE ~$60 覺得有點甜, 士多啤梨味冇咁自然, 而且有啲稀
同埋唔太記得幾錢
只知shisha 240一壺
呢度嘅人唔會講嘢好大聲
食水煙會被安排喺室外BAR台, 環境仍然有FEEL!!!!