2021-04-18 2540 瀏覽
朋友生日飯,提議咗幾間小店,最終揀咗呢度。之前已經嚟過,知道食物質數有保證。除咗啤酒之外,飲品買一送一,友人叫咗凍朱古力奶同埋熱朱古力奶。兩款比較,熱朱古力奶連埋三粒棉花糖,成個感覺好好,比較推薦。另外我哋見到隔離枱叫咗杯白色起晒泡嘅飲品,都幾吸引,原來佢係乳酸特飲,下次會試吓。嘢食我哋叫咗一個Double Cheese Pizza,Parma Ham Pizza,Mushroom Pesto Pasta。Pizza實在非常出色,我真心推介你哋一定要叫Pizza。相比下去, pasta就冇咁出色,並唔係唔好食,只係給Pizza比下去了。小食我哋叫咗別是嘅黃金炒薯條,炸雞,一口炸芝士。佢哋所有炸嘢都做得好出色,炸雞係非常香脆同埋Juicy,一口炸芝士個感覺有啲似椒鹽豆腐咁嘅口感。至於邪惡薯條,嚟到真係一定要試,邪惡無比。甜品我想試佢個朱古力蛋糕,可惜一早賣晒,唯有下次再試。今次我哋試咗藍莓輕乳酪蛋糕,同埋Creme Brûlée Cheesecake。兩個之中我會推介cheesecake,因為輕乳酪蛋糕實在太淡了,我個人比較喜歡龍尾嘅甜品。總括嚟講今餐食得非常開心,嘢食好味,一定會再返嚟
總括嚟講今餐食得非常開心,嘢食好味,一定會再返嚟。

松露忌廉湯
Double  cheese  pizza