2021-06-04
老公之前食過話麻麻地所以冇諗住帶我去試,但今次大家都有驚喜!😍店員非常勤力細心,好留意客人需要,主動調火加水換碟,服務我好滿意呀☺仲要唔會好似鍋心咁食淨好多咁浪費,係剛剛好剛剛飽😎.🟥藥膳雞煲🐔配粥底火鍋🟧雞煲唔係炒雞,係藥膳湯底雞,湯底足料,香甜酒味及淡淡藥材味。而雞件值得一讚😍因為好嫩滑好juicy,連雞皮都好鮮甜!.🟨8款海鮮🟩食完雞煲,上8款海鮮,再上5款配料。海蝦,扇貝,蟹,蜆,鮑魚,貴妃蚌,泥鯭海蝦🦐超級新鮮跳跳紮,彈到我濕哂,又爽口彈牙蟹🦀超級多膏♥唔係十分大隻但勝在肉質好鮮甜.✨✨!! 配料必食推介!! ✨✨🟦美國精選肥牛🟪份量唔多,但雪花均勻,薄切唔老,入口係香濃牛味😍貴精不貴多.⬛黃金花枝棗⬜老闆娘介紹的招牌菜🦑食得出係自家製~其實似墨魚味的獅子狗,濃郁墨魚味配輕炸過的外皮,甜甜的。.去到最後就食粥,平時出面食都係加生米,呢度係加飯,連粟米南瓜粒,好快熟。綿密的粥滲著雞湯的酒香及海鮮的鮮,仲食得出蟹膏的甜♥♥平時肥 pat先生去到呢part食兩啖算,今次竟然食2碗!!😏😱
🟥藥膳雞煲🐔配粥底火鍋🟧
雞煲唔係炒雞,係藥膳湯底雞,湯底足料,
🟨8款海鮮🟩
食完雞煲,上8款海鮮,再上5款配料。
海蝦,扇貝,蟹,蜆,鮑魚,貴妃蚌,泥鯭
海蝦🦐超級新鮮跳跳紮,彈到我濕哂,又爽口彈牙
蟹🦀超級多膏♥唔係十分大隻但勝在肉質好鮮甜
✨✨!! 配料必食推介!! ✨✨
🟦美國精選肥牛🟪
份量唔多,但雪花均勻,薄切唔老,入口係香濃牛味😍貴精不貴多
⬛黃金花枝棗⬜