2007-04-25 10 瀏覽
真係好好食呀!!!不過都真係好貴..最平都成300幾蚊個餐wor...一去到門口以為冇人食,不過一入到去,真係好多人,坐冇虛席!不過完全冇年輕人,全部都係生意人..壽司御膳:沙律--菜幾新鮮前菜--唔知係乜,但都好食壽司--好新鮮!!!連wasabi都新鮮到辣中帶甜!真gah!!壽司薑都好食魚生飯--少飯,超多魚生,三文魚子,toro面豉湯--都幾好飲,有d菇o係湯到,但俾到咁貴,應該俾紅面豉湯,而唔係白面豉!有少少失望...食物份量都幾細,但食晒成個餐就會覺得arm arm 好,好飽!!服務好好,一飲完啖啤酒就即刻行埋呢酎,壽司師傅亦非常友善順帶一提,呢到都幾難搵..要o係lane crawford 中間上, 或者去four seasons門口..lunch 做到3pm

壽司御膳:
沙律--菜幾新鮮

前菜--唔知係乜,但都好食

魚生飯--少飯,超多魚生,三文魚子,toro

服務好好,一飲完啖啤酒就即刻行埋呢酎,壽司師傅亦非常友善

lunch 做到3pm