2023-06-03 538 瀏覽
生日當天 朋友們帶我去間咁高級嘅餐廳店內職員都係外籍人士居多 要用英文溝通環境氣氛好好 燈光昏暗 ✨很有情調 都好適合情侶嚟👫 有outdoor位置選擇 當天太熱揀咗室內位置職員好好 見我哋杯無水都會不停斟水比我哋 又nice👍🏻 1️⃣Pulpo A La Gallega面鋪滿大量章魚片,底層係薯蓉,用橄欖油,辣椒粉,鹽作調味 簡單調味已經足夠 章魚爽得嚟唔會咬唔開 ,薯蓉滑👍🏻2️⃣Mac and Cheese睇到個名都邪惡,聞到流晒口水 大量芝士加煙肉,又係完美配搭,咸香味一流,驚喜位置係芝士拉絲 巨愛芝士人士必叫👍🏻3️⃣Seafood Paella L size西班牙經典之作 又係要嗌🫡 蜆 蝦仁 魷魚份量剛好 配上焗飯,啲飯生熟程度剛剛好,粒粒分明,個飯充滿鮮味 一個字 極👍🏻4️⃣ Apple Crumble🍎呢個值得大讚 超級濃郁超多蘋果蓉,本人對蘋果類甜品毫無好感,但呢個真係令我清咗半碗😂🤣真係好食 極力推介整體食物質素好食,口味係偏咸 ,係有驚喜有水準 價錢合理 以酒店入面餐廳嚟講,會有下次🤤🤙🏻🤙🏻

生日當天 朋友們帶我去間咁高級嘅餐廳
店內職員都係外籍人士居多 要用英文溝通