2018-05-13
而家放題開到成行成市,質素價錢都好參差,不過一分錢,一分貨呢個定律永遠不變,今日就同朋友去左間價錢屬較中高價既放題。裝潢佈局較為優雅,坐位尚算闊落刺身應該係必食之一吧,魚生非常新鮮,蝦味鮮甜,十分出色壽司全部細細舊,食多幾件都唔會飽,放心叫啦其他熟食種類非常多,為大家推薦幾樣自己覺得必食既野吧《西京燒海黃花》魚肉外面燒到微焦,入面嫰滑,魚油豐富《燒羊架》羊肉鬆軟,香草味完全掩蓋燥味《沖繩黑糖網燒牛仔肉》味道好特別,甜甜地既牛肉,牛味濃,中間呈現粉紅既牛肉,十分嫰滑,估唔到放題食物,火喉都控制得咁好《沙爹雞肉串》雞肉燒不一d都唔乾,配一個香濃沙爹醬,十分惹味《蒜片牛柳粒》牛柳鮮嫰多汁,夾埋脆蒜片,好配合炸物首推當然係芝麻雞亦,薄薄炸漿加嫰滑雞肉,完全做出外脆內軟既感覺,再加上芝麻,非常好味,不禁Encore左幾次《焗杜諾克BB骨》出於好奇而叫,原來就係豬肋骨隨左一般甜品外,每人仲會奉上高級雪糕一杯,有哈根大師或Milk Top唔見飲品櫃係咪好出奇呢,因為餐紙可以叫埋飲品,唔洗自己行出來行好,可以專心食野這就是服務吧
裝潢佈局較為優雅,坐位尚算闊落
刺身應該係必食之一吧,魚生非常新鮮,蝦味鮮甜,十分出色
壽司全部細細舊,食多幾件都唔會飽,放心叫啦
其他熟食種類非常多,為大家推薦幾樣自己覺得必食既野吧
《西京燒海黃花》魚肉外面燒到微焦,入面嫰滑,魚油豐富
《燒羊架》羊肉鬆軟,香草味完全掩蓋燥味
《蒜片牛柳粒》牛柳鮮嫰多汁,夾埋脆蒜片,好配合
《焗杜諾克BB骨》出於好奇而叫,原來就係豬肋骨