2023-09-15
講唔停見其他人影佢哋啲和牛都好靚 一直都好想試 而前幾日終於同朋友去咗試luu🥰✔️120分鐘放題套餐C $368✨牛肉✨基本上每款肉都有三款醬料可以選擇 包括 鹽醬、燒肉醬同埋辣醬~ 牛肉入面最好食一定係限量嘅和牛牛肋肉🥰 超級重油脂 入口即溶😳 任食嘅牛入面最鍾意牛肉角切一口牛 口感好軟淋 肉味濃🤤 薄切牛舌心同埋牛外橫膈膜都唔錯👍🏻 薄炙牛里脊肉同埋牛肉刺身就唔太推薦😣✨雞肉✨青醬雞頸肉係又滑又爽彈 加埋燒到脆脆地嘅雞皮係超級好食😍 講唔停覺得佢仲好食過牛肉 必點😝✨海鮮✨種類唔太多 不過值得一讚佢嘅蝦幾新鮮🦐👍🏻✨小食✨熟食反而有好多 炸物每款都熱辣辣🔥推薦炸雞同炸蠔 另外仲有幾款韓式kimbap 水冷麵 丼飯好似都幾正 不過嗰日實在太飽就冇試🙈出面自助區仲有爆谷 多款明治雪條、雪糕同埋甜品,例如木糠布甸同埋芒果布甸🥳
✔️120分鐘放題套餐C $368
✨牛肉✨