2020-02-26 10526 瀏覽
傳統高級港式西餐@Amigo多謝朋友嘅生日飯,好耐無嚟過,對上果次嚟係食晚飯,今次係食lunch,都無咩點變過😁味道❤️❤️❤️食咗set lunch, 沙律同甜品都幾好味,仲有佢個招牌雪糕朱古力永遠都唔會輸,多士夠脆,非常喜歡😋但龍蝦湯同牛柳就比較一般,龍蝦湯味道唔夠濃,牛柳係燉嘅,做得好淋,其實都幾好食,不過好似buffet出去拎嗰種牛柳嘅味道,冇煎得好香果種感覺,個人鍾意就咁煎嗰種,所以扣左少少分份量❤️❤️❤️❤️非常足夠,好飽,差啲晚飯都食唔落😂😂環境❤️❤️❤️❤️都繼續係嗰個環境,裝修冇改變過,如果你未幫襯過,環境其實係似北歐風格嘅西餐廳,感覺都幾好嘅服務❤️❤️❤️❤️服務正常,佢會因應你完成每一道菜嘅速度先上下一道,好多中上層嘅西餐廳都會係咁做比較貼心嘅係你一到佢會俾個紙袋你裝口罩,另外有酒精消毒啫喱俾你抹手價格❤️❤️慶祝節日係可以嘅,但對於普通打工仔嚟講,兩個人食$1000嘅lunch係貴左少少,而且食物嘅性價比唔算非常高,因為$1000左右嘅lunch可以選擇嘅範圍都好多,不過佢係老字號,而且出面好易泊車,未試過嘅朋友值得一試#amigo #amigohk #hkfoodie #hkfoodie
傳統高級港式西餐@Amigo

味道❤️❤️❤️

份量❤️❤️❤️❤️
非常足夠,好飽,差啲晚飯都食唔落😂😂

環境❤️❤️❤️❤️

服務❤️❤️❤️❤️

價格❤️❤️

#amigo #amigohk #hkfoodie #hkfoodies #happyvalleyfood #hkfoodieyiki #hkfoodieblogger #hkfoodielife
麵包
芝麻雞沙律