2024-06-04
而家好興日式一人燒肉,但係多數食物質素一般,經過呢間日式一人燒肉,佢賣嘅肉質好似高檔一點,就同朋友試一下。佢鋪頭既格局都係同出面一人燒肉差唔多,不過如果兩個人,鋪頭中間都可以兩個人share 一個爐既。打開餐牌,佢嘅食物款式真係比一般嘅一人燒肉係唔同啲高級啲。當天餐前小食有五款, 有泡菜,蘿蔔,青瓜,芽菜,矮瓜,仲有包生菜,全部都係可以任添。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5我哋兩個女仔叫咗一個燒鵝肝多士,四味五花肉,爽脆白鱔平時食燒肉有幾可會食鵝肝多士,今次同朋友想特別啲自己試吓燒。嚟到嘅時候,兩塊鵝肝好大塊,都好可以一開二,所以佢有4塊麵包俾你哋,都可以自制每人兩件鵝肝多士食!! 真係第一次燒鵝肝,好快就出晒油,學晒出面餐廳咁,烘下塊麵包, 之後就放上鵝肝,真係好好味喎! 係貴左少少不過都可以接受啦!!評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5之後我地叫左個鱔片, 雖然得4嚿,但係每嚿都係好厚身, 又係可以一開二,所以每人都可以有4嚿,唔係自己讚自己,燒得好好食,啲鱔既肉身好有彈口,好好味,如果可以好似韓式咁有紫菜就梗加好。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5最後係4 味五花腩,真係有4 種味,分別係黑椒,韓式,蔥蒜,同埋
打開餐牌,佢嘅食物款式真係比一般嘅一人燒肉係唔同啲高級啲。
評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
我哋兩個女仔叫咗一個燒鵝肝多士,四味五花肉,爽脆白鱔
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
最後係4 味五花腩,真係有4 種味,分別係黑椒,韓式,蔥蒜,同埋果味醬汁; 佢既擺盤都好有特色,食呢個五花腩,我地燒得脆啲,肥既部份都冇晒咁滯, 好好味。都食得出佢4 隻唔同既味,唔錯唔錯。
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
佢既野飲都好特別,我地叫左北海道芒果牛乳乳酸,同埋藍蝶花佛手柑熊茶。朋友飲杯芒果乳酸話唔好甜,易入口! 而我既藍蝶花佛手柑熊茶就少少似檸檬茶咁,而熊仔既冰就好得意!!!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
整體黎講,呢度日式燒肉唔會好貴,但又食到質素好既肉。一人黎食,佢又可以有一人既爐, 唔怕尷尬。
整體味道指數:😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰/5
環境:❤️❤️❤️❤️/5
服務:✅✅✅✅/5
大家可以黎試一試.