餐廳: 殿 大喜屋
資訊:

2024-10-10 1558 瀏覽
「殿 大喜屋」可以算係較高級的放題,食材新鮮豐富,選擇又特別多就算價錢較高,都覺得物超所值餐廳是QR code落單,方便i人,可以輕鬆看菜單,輕鬆落單,就算想encore中意的選項,都吾需要懼怕其他人的目光特別欣賞店內職員,好留心每桌的情況,一有空碟就會收走,方便上菜而且好快手就清空枱上垃圾,有個舒適環境進食[海膽手卷]迷你飯+豐富的海膽勁creamy,又滑口,一D都吾腥,海膽控必試[松葉蟹腳]原隻蟹腳,新鮮肥美,大推必食[皇牌燒乳鴿王]即叫即整,外脆內軟多汁,必食推介[清酒煮蜆]蜆勁大粒,冇沙勁新鮮,粒粒飽滿肥大[榴槤蓉]+[Häagen-Dazs]絕配組合,榴槤控必食推介榴槤蓉+雪糕😍😍一定要試下幸福的味道
就算價錢較高,都覺得物超所值

而且好快手就清空枱上垃圾,有個舒適環境進食

[海膽手卷]
迷你飯+豐富的海膽
勁creamy,又滑口,一D都吾腥,海膽控必試

[松葉蟹腳]
原隻蟹腳,新鮮肥美,大推必食

[皇牌燒乳鴿王]
即叫即整,外脆內軟多汁,必食推介

[清酒煮蜆]
蜆勁大粒,冇沙勁新鮮,粒粒飽滿肥大

[榴槤蓉]+[Häagen-Dazs]
絕配組合,榴槤控必食推介
榴槤蓉+雪糕😍😍一定要試下幸福的味道