2022-10-09 53 瀏覽
今日突然好想食燒烤,就同朋友嚟到旺角嘅神燈燒💛位置好方便就腳,油麻地站A1出口沿住彌敦道行前少少就到😚👍🏻至於神燈燒就係食任飲任食嘅燒肉放題,價錢由Level 1 to Level 5 , 5個價錢,平有平食,貴有貴享受。☺️而我同朋友就試咗Level 4 , 差唔多可以試哂全部嘢。😜除咗出名嘅燒肉,仲有頂級刺身、炸物、海鮮、甜品 可以照顧到鍾意食唔同嘢嘅朋友仔☺️另外仲有自助區 飲品、甜品、生果全部自己攞😜👍🏻講咗咁耐終於坐低,地方坐位都好闊落乾淨,最緊要冷氣夠大同無油煙味,喱點好重要😝仲要全部位都係卡位,一家大細嚟都會坐得好舒服☺️👍🏻今次我哋叫嘅Level 4 , 每人會送一客澳洲M9和牛西冷、肉眼、牛肋肉,真係三款都好好食,滿滿油脂,夠晒香而且入口即溶😜另外西班牙黑毛豬五花肉都係限量,喱個我同朋友就攞咗嚟送生菜食,燒到塊豬脆脆哋加埋特製燒汁真係一流😋另外叫咗美國Prime頂級西冷、肉眼、牛小排,每一款都好好味,牛味夠晒濃郁,最正係肉眼嘅軟稔質感☺️我地叫左兩轉黑松露燒帆立貝好大隻,燒到有少少燶邊配埋黑松露咁食,超香口🤤芝士扒虎蝦都唔錯,大量芝士喺蝦面,蝦味好特突出又新鮮,蝦預先開邊,燒

芝士扒虎蝦都唔錯,大量芝士喺蝦面,蝦味好特突出又新鮮,蝦預先開邊,燒到離哂殼,好容易就可以食到,唔需要整污糟手😚👍🏻

飲品方面汽水、啤酒都係任飲,就連出面比較少見嘅泰國象啤都有😋甜品就有雪糕雪條可以選擇