曾經係米之蓮一星食府,到坊之後,覺得「還好吧」個名好似係百花齊放嗰啲friend?(6/10)裏面嗰舊係豆腐嚟嘅,睇得出好考師傅嘅刀工,定係其實係有工具可以做到?雖然個樣係幾靚,但係味道就只係還好啦,冇咩特別好驚喜,只係睇得出個賣相係有落過心機嘅玫瑰花煙燻帶子(6/10)有玫瑰花煙燻過後嘅味道,係幾特別同埋出面食唔到呢隻味嘅,不過又唔係話真係好好食水晶牛肋肉(8/10)又係賣相一流,唔知佢點樣整舊牛落去,好考師傅嘅手勢,牛肉幾林,唔錯欖菜肉珠(9/10)一上碟嘅時候嘩左一聲,真係好考師傅嘅手勢,點樣可以將冬瓜裏面再釀一啲欖菜同埋菜心?清清地,好好食糯米飯(9/10)呢個真係做得非常出色,無論係賣相,定係味道,糯米外皮輕輕炸過,而裏面又軟綿綿諗返起都有啲肚餓總括而言,賣相非常出色,師傅嘅手勢真係做得好好,冇失禮咪知蓮呢一個稱呼,不過味道我就覺得「還好啦」
曾經係米之蓮一星食府,到坊之後,覺得「還好吧」
個名好似係百花齊放嗰啲friend?(6/10)

玫瑰花煙燻帶子(6/10)

水晶牛肋肉(8/10)

欖菜肉珠(9/10)

糯米飯(9/10)
諗返起都有啲肚餓

• 欖菜玉珠