2024-07-21
👨老公今日帶我去食高質嘅下午茶😌氣氛咁好❤️未食過心都甜晒🥰🍴咸點小吃🧆澳洲M8和牛他他:呢個澳洲M8和牛他他味道好新鮮👅調味咗令和牛味道更濃更鮮味💯🥪日式照燒雞三文治:個醬汁係呢個三文治嘅靈魂😍加埋嫰滑嘅雞肉🐥絕對係perfect match呀✅🧀巴馬火腿配艾曼塔芝士:喜歡嘅芝士味道👅配埋Parma ham就最啱喇🥳🥓香辣豬肉串:平時唔食辣野嘅我都接受到😍呢個香辣豬肉串唔係好辣👍味道香香地、辣辣哋😍令呢串豬肉更加惹味呀💯🍒油漬車厘茄配巴馬臣芝士:我好鍾意食油漬車厘茄🍅醃製咗嘅車厘茄好清甜😍原來加埋芝士係上面都可以咁好味🧀有驚喜🥳🫔日本三文魚籽撻:呢個三文魚籽撻唔止樣子夠曬高級💯入面仲有新鮮感嘅蟹肉🦀加埋薄薄又脆卜卜撻皮👍盡顯藍帶廚師嘅心思喔🥳🍴精選甜點🥧鮮果芝士撻:時令嘅水果做嘅芝士撻🫐令人一試難忘呀😍🍩拿破崙:仲有呢個好多人都會鍾意嘅拿破崙😍入面鋪滿清甜嘅芒果肉🥭個皮咬入口索索聲勁香脆呢🥳🧁朱古力蛋糕:呢個brownie係我食過暫時最好食嘅💯朱古力味唔係好甜仲好濃郁😍絕對係食過你會想再食嘅味道👅🌰馬卡龍:high tea梗係一定要有法式經典嘅馬卡龍啦✅完美嘅享受呀🥳☕️Latte :
🍴咸點小吃
🍴精選甜點
🥧鮮果芝士撻:時令嘅水果做嘅芝士撻🫐令人一試難忘呀😍
☕️Latte : 揀咗杯熱辣辣嘅Latte❤️咖啡同牛奶味控制得唔錯噃👍咖啡仲有靚靚嘅拉花添🥳
☕️Cappuccino : 濃郁嘅奶香又帶出淡淡嘅咖啡香氣同埋甘甜味☕️入口滑潤😋