2019-08-02 1088 瀏覽
首次光臨觀塘呢間嘅新開的高級西餐。入到門口,覺得地方好大裝修好靚其實餐廳原來仲有埋室外地方,仲要唔細,啱晒聚會。食物方面我叫咗1)銀雪魚2)黑松露湯3)特飲1)香煎鱈魚非常之impressive,用刀切條魚嘅時候,竟想不到佢係一篇篇咁起出嚟。完全係唔使切!你可以見到個魚肉光滑,入口非常之嫩滑好有彈性,亦有香香嘅魚油香,強烈推薦呀!呢隻鱈魚底層嘅薯蓉非常creamy,有調過味,正!黑松露野菌忌廉湯湯的份量好足! 夠兩個人飲湯面有加數塊黑松露片 + 忌廉汁,湯底有好多湯粒粒,真材實料既一碗湯。Bistro La Bon有好多款特飲,新張期間只要like and share咗Facebook就會飲料買一送一。呢款係snow white 白色朱古力沙冰,香濃份量多。等啲沙冰用咗更好飲另一杯係Summer Hawaii 攪勻左之後啲顏色就好似翠綠藍靛既海水咁,加埋粒紅色嘅櫻桃,好有渡假feel。杯野果味十足好fresh好解渴.餐廳新張期間仲有好多優惠。下午五點前入座免收+1;Happy Monday/Wednesday main course 買一送一;6pm 後每位消費滿300送特盛刺身一客好
首次光臨觀塘呢間嘅新開的高級西餐。
入到門口,覺得地方好大裝修好靚

其實餐廳原來仲有埋室外地方,仲要唔細,啱晒聚會。

食物方面我叫咗1)銀雪魚2)黑松露湯3)特飲

1)香煎鱈魚
香煎鱈魚

呢隻鱈魚底層嘅薯蓉非常creamy,有調過味,正!

湯的份量好足! 夠兩個人飲

呢款係snow white
Snow White

白色朱古力沙冰,香濃份量多。等啲沙冰用咗更好飲

另一杯係Summer Hawaii
Summer Hawaii

;6pm 後每位消費滿300送特盛刺身一客

好識做生意的餐廳!

香煎鱈魚
Snow White