2023-06-06
九龍城飯宵夜 唔一定要食泰國菜嘅😎 今晚介紹嘅超高質爐端燒就係一個好唔錯嘅選擇🤤 宜家逢星期四至六 9:30後入座就可以用7折嘅價錢 試到高端日式餐廳師傅親手係你面前燒嘅爐端燒啦🥰 地下設有鐵板燒吧枱同卡位 樓上亦有壽司 刺身等其他日式料理😋宵夜Menu主要有燒海鮮 野菜 佐酒小食同肉類 每款食材非常新鮮 原汁原味❤️ 店員服務亦好周到 唔同食物會為你更換不同餐具🍴 又會主動添茶👍🏻 今晚我哋食左以下食物 仲要全部都好滿意🤤海鮮:炭燒活鮑魚海鮮選材非常新鮮 有幾彈牙唔需要多講🥹 加左醬汁更能帶出鮑魚鮮甜味👍🏻燒日本生蠔燒到岩岩好 外皮乾身 一啖咬落去爆哂蠔汁出嚟🦪 紫蘇花作點綴效果唔錯炭燒聖子皇燒完嘅聖子肉質仲好嫩 火候控制真係非常出色 食到食材最好嘅狀態👅佐酒小食:燒明太子豆腐必食推介‼️ 完全係驚喜之作 油揚燒到勁香口 上面舖滿左燒過嘅明太子 不愧為佐酒小食 一定要試🤤肉類:日本佐賀和牛海膽串又係必試推介 油脂豐富嘅和牛炭燒過逼出油香 加上鮮甜嘅馬糞海膽 呢個組合真係無得輸🥹 牛舌爽口彈牙 厚切牛舌極為高質🥰日本黑豚肉五花腩黑豚五花腩肥瘦比例真係好正 厚切炭燒只需簡單調味已經好好食😋日
海鮮:
炭燒活鮑魚