餐廳: 點一龍 (如心廣場一期)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-08-18 676 瀏覽
香港人真係好鐘意飲茶架,除左傳統茶樓外,宜家多左好多特式的食店,而且早午晚都可以飲茶,食返一盅兩件😍暑假同仔仔周圍去行街同玩,經過位於如心廣場嘅「點一龍」,糅合傳統與時尚,點心多款創新口味可選擇,餐廳佈置結合傳統中式格調和年輕時尚的元素,為饕客帶來耳目一新的感覺。食店門面十分光亮,坐位寬敞,所以決定晚餐就食呢間喇😊我地叫左🔹鮑魚燒賣大大隻鮑魚放在燒賣上,鮑魚彈牙,多汁🔹晶瑩海蝦餃 皮薄,滿滿蝦餡🔹海蝦脆春卷即叫即炸,熱辣辣👍🏻,炸得香脆🔹翡翠海蝦腸粉腸粉皮嫰滑,大大隻海蝦分布平均🔹️鮮菌腐皮卷腐皮十分脆口👍🏻🔹️粒粒芋香蒸雞飯芋頭香味十足,雞肉嫩滑🔹乾炒牛河鑊氣十足,牛肉嫩滑,河粉乾爽不會油膩🔹️楊枝甘露正👍🏻

我地叫左
🔹鮑魚燒賣
大大隻鮑魚放在燒賣上,鮑魚彈牙,多汁

🔹晶瑩海蝦餃
皮薄,滿滿蝦餡

🔹海蝦脆春卷
即叫即炸,熱辣辣👍🏻,炸得香脆

🔹翡翠海蝦腸粉
腸粉皮嫰滑,大大隻海蝦分布平均

🔹️鮮菌腐皮卷
腐皮十分脆口👍🏻

🔹️粒粒芋香蒸雞飯
芋頭香味十足,雞肉嫩滑

🔹乾炒牛河
鑊氣十足,牛肉嫩滑,河粉乾爽不會油膩

🔹️楊枝甘露
正👍🏻