招聘中
最高可達 $18,000
月薪
最高可達 $18,000
月薪
餐廳: Chatterbox Café (圍方)
資訊:

2024-12-03 245 瀏覽
Chatterbox Cafe - 文華海南雞飯🍽️ 位於大圍圍方裏面嘅Chatterbox Cafe,真係一個非常不錯嘅飲食選擇。長期都有好多優惠,而家下午茶買兩份其中一份半價,超抵!🍚 文華海南雞飯今日我叫咗一個文華海南雞飯,海南雞分量真係好大。佢嘅油飯煮得非常好,唔會太多油。海南雞配有三色醬,調味簡直係絕佳。海南雞啱啱熟,肉質非常嫩滑,好食完全唔會有紅色唔熟嘅情況。🍗🧆 小食拼盤 鹹蛋黃雞翼、蔬菜春捲同埋魚漿加多加多多士另外,佢嘅下午茶小食拼盤非常豐富,包括鹹蛋黃雞翼、蔬菜春捲同埋魚漿加多加多多士。呢個如將加多加多多士係用菲律賓嘅材料製成,真係好特別。鹹蛋黃炸雞翼嘅味道更加係好食到不得了,脆口鹹香,令人難以忘懷。🦞🍤☕ *玫瑰咖啡同埋雪糕豆漿紅豆冰*另外我仲叫咗一杯玫瑰咖啡同埋一杯雪糕豆漿紅豆冰,兩款飲品都非常有特色。玫瑰咖啡散發出濃郁嘅玫瑰香味,而雪糕豆漿紅豆冰好有特色,令人倍感快樂。🥤🍧總括而言,Chatterbox Cafe唔單止環境舒適靚,而且食物選擇多,味道出色,價格亦非常合理,真係一個好適合同朋友一齊享受嘅地方。📍 地址:大圍車公廟路18號圍方3樓304號舖#Chatt
Chatterbox Cafe - 文華海南雞飯

🍚 文華海南雞飯

🧆 小食拼盤 鹹蛋黃雞翼、蔬菜春捲同埋魚漿加多加多多士

☕ *玫瑰咖啡同埋雪糕豆漿紅豆冰*

📍 地址:大圍車公廟路18號圍方3樓304號舖

#ChatterboxCafe #文華海南雞飯 #大圍美食 #圍方 #下午茶 #海南雞飯 #三色醬 #鹹蛋黃雞翼 #蔬菜春捲 #魚漿加多加多多士 #玫瑰咖啡 #雪糕豆漿紅豆冰 #香港美食 #餐廳推薦 #美食推介