2023-04-25 32 瀏覽
巴剎雞半隻:招牌巴剎雞,雞肉新鮮嫩滑,而且已經去左骨,方便進食;雞皮既膠原蛋白肥厚、帶啫喱膏,加埋餐廳自家製薑蓉醬汁,酸酸辣辣,特別開胃。炭燒沙嗲豬串燒:成個小火爐上枱,串燒豬肉帶焦香,肉汁飽滿,配上沙嗲醬汁,份外惹味。巴剎炸肉撈麵:炸肉外脆內嫩,醃製過後再炸至金黃酥脆,腴而不膩;撈麵爽口彈牙。菜脯蛋炒蘿蔔糕:甜菜脯炒得好香,滑蛋煎至微黃色,包住粒狀既蘿蔔糕,一啖一口,好滋味。咖央椰絲手抓餅:咖央醬濃香幼滑,加左椰絲,味道更加豐富立體;手抓餅烘到恰到好處,熱辣辣,必點甜品。丹南咖啡:沙巴名物,咖啡香味獨特濃郁。羅漢果龍眼冬瓜茶:清涼潤肺,好好飲。總結,全部食物即叫即煮,充滿星馬風味,店員服務窩心,我哋食得開心又滿足。

丹南咖啡:沙巴名物,咖啡香味獨特濃郁。

羅漢果龍眼冬瓜茶:清涼潤肺,好好飲。

午餐
  • 羅漢果龍眼冬瓜茶