2022-07-09
高街嘅感覺係👻屋🤣😂🤣out啦!而家巳經唔同哂啦😋😋有好多美食架💯好似呢閒‘’熾工房‘’好有特式,有戶外亦有室內,仲好有畫卷氣色添🤩因為有好多學生係佢哋捧場客呀😁😁相信係因為坐得舒服,環境靜靜地,適合温習、傾吓計、打吓機.....etc叫咗滋味脆雞套餐同熾。熱狗套餐,WoW即叫即整“正”呀!👍👍👍嘩🤩好大隻熱狗呀🌭咬落去個包脆脆地woo d醬汁仲bee出泥呀😋好Juicy,熱狗腸仲長過個包“正”🤩🤩薯條勁多仲係厚切添,唔怪之得咁多人去朝聖啦💯💯滋味脆雞🍗套餐,嘩!真係即叫即整熱辣辣❤️咬落雞皮脆卜卜入面雞肉好多汁好惹味🤩真係食到唔停得口呀😍最正係加二十蚊叫咗個🧀芝士火鍋好味到呢👍👍一柸全🧀芝士鍋,用途多啦😁我地將薯條🍟點d🧀芝士醬食超好味之餘又令到d薯條🥞熱熱地更加好味,又可以將雞用點d芝士🧀醬到超級享受呀仲好邪惡添仲有2杯特飲🍹🍹,青檸芫茜梳打同青檸梳打,兩杯都好fresh 加埋我喜歡芫茜味yummy yummy ,仲超級消暑解喝添❤️❤️餐廳好窩心有手套提供仲有洗手盆洗手架😍學生仲可享有八折優惠添呀❤️❤️❤️❤️熾工房西環高街111號地舖
餐廳好窩心有手套提供仲有洗手盆洗手架😍
學生仲可享有八折優惠添呀❤️❤️❤️❤️