2023-10-15
依間餐廳泰菜🇹🇭 • 西餐🍴都有得食。滿足到我既’泰’想念😏仲有我既港女儀式感💃🏻店內用左好多盆栽裝飾🪴,仲有露台座位🛋整體感覺高貴得黎,又帶少少𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌙 Dinner Set • Semi-Buffet 🌙($368/pp • 3 Courses) ($438/pp • 4 Courses) ($498/pp • 5 Courses)(*𝐌𝐞𝐧𝐮上部分菜式需要加錢升級,而我以下揀左既都係唔洗加錢既款式).▪Salad Bar加拿大雪場蟹腳🦀 • 煙三文魚餅乾 • 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐂𝐮𝐭燈籠腸🐖 • 芝士拼盤🧀(布里芝士 • 藍芝士 • 芳提娜芝士) • 雞肉沙律🐓 • 香橙紅菜頭沙律🍊 • 有機沙律菜🥗 • 生果(西瓜🍉 • 哈密瓜 • 密瓜 • 菠蘿🍍)...旁邊仲有粟米粒🌽 • 紅腰豆 • 橄欖,沙律醋/醬汁....▪Soup 濃郁南瓜忌廉湯🎃 配香脆蒜蓉多士🍞.▪Appetizer▫️椰香紅咖喱軟殼蟹 配烤餅推介❣️軟殼蟹好大隻 • 有肉地🦀熱辣辣既烤餅係酥皮🥐質地(酥 • 鬆 • 脆),用黎點汁勁正
滿足到我既’泰’想念😏仲有我既港女儀式感💃🏻
店內用左好多盆栽裝飾🪴,仲有露台座位🛋
整體感覺高貴得黎,又帶少少𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥 😎
🌙 Dinner Set • Semi-Buffet 🌙
▪Salad Bar
旁邊仲有粟米粒🌽 • 紅腰豆 • 橄欖,沙律醋/醬汁...
▪Soup
濃郁南瓜忌廉湯🎃 配香脆蒜蓉多士🍞
▪Appetizer
▫️椰香紅咖喱軟殼蟹 配烤餅
推介❣️軟殼蟹好大隻 • 有肉地🦀
熱辣辣既烤餅係酥皮🥐質地(酥 • 鬆 • 脆),用黎點汁勁正呀😚
▫️香釀辣椒膏魷魚筒
加左三色甜椒 • 洋蔥,惹味唔會過辣🦑
▪Main Course
𝟐款都有幼露荀 • 薯仔🥔
▫️香煎鵝肝黑松露雞卷
外皮夠香口💫雞肉嫩滑,
捲住既鵝肝黑松露份量適中,味道唔會過搶🖤
▫️香煎加拿大豬鞍配薯菜及黑莓汁
大廚好好,幫我地切好晒,好厚身有肉汁💦
配左黑莓汁酸酸甜甜,食完都唔會好膩😝
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺有每日限定精選優惠(*請參考下圖),電話📞 / 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩📲訂座就可以用優惠價換購啦🈹