2023-07-11 261 瀏覽
好耐無食過放題,今日有時間心血來潮就去左食啦!可能太耐無食,追唔上潮流,呢度野食種類超多,超吸引!有啲食物第二啲放題都係無既,例如松葉蟹、大拖、鵝肝等!食多幾件都翻晒本!!鵝肝!好creamy!!用牛油煎到好香,外皮好脆,內裡滑流!超好食!我叫左兩碟,自己一個人食晒估唔到有龍蝦仔食少少麻辣味,唔算太辣,食落好野味!肉質實同好肉!食到啜晒手指!松葉蟹唔洗好似酒店buffet 甘要同人爭,要幾多有幾多!好大只,只腳好肥美!多肉,夠新鮮,可以原條肉起,唔會爛晒!超正!大拖!可以叫刺身或壽司!不論點叫,件大拖都係甘正!如圖所見,好肥美,可以任叫,真係一大享受!刺身好新鮮!無腥味,肉質爽口清甜!好味!火炙廣島蠔壽司蠔好大只,又肥美!咬落去啲肉同汁爆晒出黎!好creamy ,成口都係蠔,好好味,一級享受!黑椒牛柳剛炒起,牛柳好淋,配埋黑椒同蒜蓉去炒,好夾,好好食!每人可以叫多杯貴啲既雪糕雪櫃有其他口味任食!自助區仲有沙律、熟食同甜品,食到你飽!超滿足,食到好飽,會再黎食過!

估唔到有龍蝦仔食

松葉蟹
唔洗好似酒店buffet 甘要同人爭,要幾多有幾多!

大拖!可以叫刺身壽司!不論點叫,件大拖都係甘正!如圖所見,好肥美,可以任叫,真係一大享受!

刺身
好新鮮!無腥味,肉質爽口清甜!好味!

火炙廣島蠔壽司

黑椒牛柳
剛炒起,牛柳好淋,配埋黑椒同蒜蓉去炒,好夾,好好食!

每人可以叫多杯貴啲既雪糕

雪櫃有其他口味任食!

自助區仲有沙律、熟食同甜品,食到你飽!

超滿足,食到好飽,會再黎食過!