2018-11-02
對呢間自助餐既評價係食物種類超多!質素高!係一間食完會想再黎既餐廳!首先,每人會另上半只龍蝦同一件鵝肝。龍蝦好多肉同膏,肉實淨,唔會梅晒,用芝士去焗,好夾,好濃芝士味。鵝肝煎香,厚厚的,食落好creamy !記得趁熱食,咪凍左無甘好食沙律區有沙律菜、通粉、車厘茄同青瓜等,夠新鮮!冷盤區有煙三文魚,好香。仲有和牛粒同不同既火腿。壽司,唔會話好多花款,但要有既都有。因為要保留實力,所以無食到。凍海鮮區有小龍蝦、長腳蟹、蝦同青口。refill 得好快,好少會無既情況,對於中意食蟹既我黎講可以好放心甘慢慢食,唔洗一次過拎好多!海鮮新鮮,尤其是長腳蟹,夠大只,又好肉熱食有咖哩、蒸魚、泰式串燒、粉絲蒸扇貝、辣螺同燒味等。種類好多,每款只可試少少先可以食得晒。值得一讚既係佢個燒肉皮好脆,食到chok chok 聲。扇貝好吸引,好香蒜蓉味。西冷五至七成熟到,食落好稔,好濃郁既牛味。正!刺身有甜蝦、希靈魚、三文魚、八爪魚同北寄貝等。夠新鮮同肥美,唔腥,正!有幾款既芝士,因個人唔中意食,無試到。中意食既朋友可以試下!甜品有十幾廿款蛋糕、楊芝甘露同Haagen Dazs 雪糕等。好中意楊芝甘露!好濃郁,好甜
首先,每人會另上半只龍蝦同一件鵝肝。
沙律區
有沙律菜、通粉、車厘茄同青瓜等,夠新鮮!
冷盤區有煙三文魚,好香。仲有和牛粒同不同既火腿。
凍海鮮區
海鮮新鮮,尤其是長腳蟹,夠大只,又好肉
扇貝好吸引,好香蒜蓉味。
西冷五至七成熟到,食落好稔,好濃郁既牛味。正!
刺身
甜品
有十幾廿款蛋糕、楊芝甘露同Haagen Dazs 雪糕等。好中意楊芝甘露!好濃郁,好甜,好香芒果味,做得好好味!甘多款甜品,總有幾款岩你!
水果朱古力噴泉!
好中意呢間自助餐,種類多而美味!會介紹朋友黎既餐廳!