2017-03-25
王家沙高質上海菜之環境一d都唔花樣年華呢一間花樣年華係玩特色,有別於一般王家沙,多d古典味,但可能我地安排坐窗口位,大家都話好似大家樂建議大家早d book定坐入面sofa位,成個feel會花樣年華好多王家沙價錢唔算太貴,但一般份量少,所以多人抵食d可以食多d款,而且味道好有驚喜,好值得推介真心強烈推介醉嘉美雞,雞肉嫩滑,酒味濃;梅子骨,真係好好食,酸酸甜甜,肉一d都唔鞋,不過放棵菜心既花心做裝飾好kai;酒釀丸子,$32超多粒丸子,多到4個人都可分到10幾粒,好抵食;回鍋肉年糕,開頭驚太辣食唔到,點知辣道適中,真係好好食,尤其d菜入哂味,年糕唔會太多粉;天鵝酥得個樣,炒飯無咩味,味道非常失望四季豆、小籠包、高力豆沙都係中規中矩,食開都會叫四個女仔太肚餓,叫左咁多都全部食清光,份量唔算好大,但好食個d真係忍唔到口順道讚下服務生超細心,會幫你套住件褸,上餸速度快,有禮貌,好勤力斟水希望下次坐到花樣年華位
希望下次坐到花樣年華位