2021-11-11
2057 瀏覽
係呀!你哋冇睇錯🤣係中菜!嚟到呢間中菜有地道港式西嘢😂🎉焗豬扒飯🎉呀呀呀🥰😋🤤首先我真係為咗呢兜焗豬而來,呢個價值$208蚊嘅焗豬扒飯😍的確冇令我失望😋首先大兜到一個點,份量一定夠4個人食!😆一上檯我都嘩咗聲😂😂另外就係佢炒底飯,好香,好有鑊氣,個汁似鴛鴦炒飯嗰隻,有蕃茄、洋蔥!超級香,口感very good👍🏻👍🏻👍🏻 主角豬扒就真係厚切😍厚度目測有2cm😍仲要面層有少少脆脆哋,一啲都唔嚡,仲好鬆軟,好好味呀🤤🤤🤤另外仲叫咗幾碟餸,份量都大碟🤣🤣燒雞好正,平時我唔食雞皮,呢個佢塊皮勁薄,炸到好脆,一啲雞油都冇,連皮食堅正🤣🤣另外嘅咕嚕肉都係水準以上,細細粒,方便一啖一粒😂😂👍🏻👍🏻個炸粉完全唔厚,好食👍🏻最後嘅鮮蚌浸時蔬,係好香嘅魚湯,白菜仔同埋象拔蚌仔,超鮮甜😋👍🏻,白菜索晒啲湯汁,好味👍🏻👍🏻-望月焗豬扒飯 $208-新鮮脆皮吊燒雞 (半隻)$338-無花果咕嚕黑豚肉 $198-濃湯鮮蚌浸菜苗 $178
-望月焗豬扒飯 $208
-新鮮脆皮吊燒雞 (半隻)$338