2024-12-09 0 瀏覽
夜麻麻想食串燒,荃灣見到有間可以開到夜晚12點,夜咗收工都仲可以食😋😋😋聖子(2隻)蒜蓉蒸蟶子蒸蟶子味道鮮甜, 有香濃蒜蓉味,大大嚿的蟶子肉爽口十分肥美,超級惹味,必嗌!牛油焗雜菌好香牛油味配合菇菌嘅原汁,幾好食!芝士流心蛋大啡菇肥大肉厚嘅大啡菇,芝士流晒出黎,入面仲有流心雞蛋,超級邪惡,但係真係好好食,鹹香惹味超級Juice!月見免冶雞肉軟骨棒焦脆的雞軟骨串,啖啖肉,再加少少嘅軟骨口感,點埋蛋汁食非常香濃順滑!雪梨牛肉卷好特別,雪梨嘅爽口,再加上牛肉卷包住,唔會覺得好油膩!豚肉雞蛋卷豚肉包住流心雞蛋,一啖可以半粒,蛋汁加埋豚肉一齊食,口感非常豐富!燒扇貝我一隻嗌咗芝士,一隻嗌咗蒜蓉個人比較喜愛芝士多啲,芝士熱溶咗配合爽滑彈牙嘅扇貝一齊食,燒得啱啱好,勁香勁惹味!檸檬柚子(凍)

聖子(2隻)

牛油焗雜菌
好香牛油味配合菇菌嘅原汁,幾好食!

芝士流心蛋大啡菇

月見免冶雞肉軟骨棒

雪梨牛肉卷
好特別,雪梨嘅爽口,再加上牛肉卷包住,唔會覺得好油膩!

豚肉雞蛋卷

燒扇貝
我一隻嗌咗芝士,一隻嗌咗蒜蓉

檸檬柚子(凍)