2022-11-17 141 瀏覽
呢度有啲難搵,要在巷仔轉入嚟走到差不多最尾商場門口就見到。 如想喜歡比較浪漫,更可以選擇戶外座, 同朋友傾計一流翠玉瓜青椒仔串燒翠玉瓜加上芝士上面燒, 師父用了很多心機去燒,更用火槍在芝士上面加熱,水分鎖在翠玉瓜入面,咬落去可以用爆汁嚟形容青椒仔外鹹內甘, 配以啤酒一流!明太子沙律及Sapporo 細細碟,明太子與蔬沙的配合,使那有點兒辣味混和,雞全心食內臟的不能錯過, 日本直送, 入口爽脆牛舌心黑椒味道直接滲入牛舌,火喉足夠燒到牛舌燒燶, 香口香脆豚肉荔枝卷出面唔多地方可以食到,豚肉包裹荔枝肉, 廚師以花心機走荔枝核,荔枝香滲透豚肉入面,十分香甜月見免治雞肉軟骨棒雞肉入面有軟骨, 令串燒更有質感, 配以蛋及醬油,增加了親子的感覺吉列蝦吉列外皮鬆軟, 炸粉厚薄適中大蔥雞肉串大蔥和雞肉梅花間竹地串燒,令到雞肉不會那麼油膩,Snowman聖誕特別版 ! 裏面有奶,yogurt,菠蘿同埋冧酒, 非常容易入口, 好有氣氛嘅一杯飲品

翠玉瓜青椒仔串燒
青椒仔外鹹內甘, 配以啤酒一流!

明太子沙律及Sapporo
細細碟,明太子與蔬沙的配合,使那有點兒辣味混和,

雞全心
食內臟的不能錯過, 日本直送, 入口爽脆

牛舌心
黑椒味道直接滲入牛舌,火喉足夠燒到牛舌燒燶, 香口香脆

豚肉荔枝卷

月見免治雞肉軟骨棒

吉列蝦
吉列外皮鬆軟, 炸粉厚薄適中

大蔥雞肉串
大蔥和雞肉梅花間竹地串燒,令到雞肉不會那麼油膩,

Snowman