餐廳: 牛惣居酎屋
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-11 1512 瀏覽
銅鑼灣人氣串燒居酒屋「牛惣居酎屋」開業多年,一直口碑甚佳,串燒非常有質素,同埋佢哋有刁鑽嘅牛內臟部位,例如:牛骨髓、牛腸、牛肺等等,坊間少有,其他串燒種類、前菜、小食、刺身等都非常多選擇👍而家餐廳仲要推出超級優惠,happy hour時間好多串燒做緊 $ 34 |兩串優惠價,仲有宵夜時段熱門串燒都只係 $20,今日我就開心仔,可以橫跨兩個時段食晒佢哋全部優惠🫶🌟Happy hour優惠 $ 34 |2 串真心推介超級抵食,完全同平時一模一樣嘅質素,最驚喜係牛骨髓,口感滑捋捋好得意,自家製豆腐意想不到更美味,豆腐皮燒得超香脆,內裏爆汁Juicy,海老燒好大隻,肉質彈牙好鮮味,老實講真係佛心價錢✨牛骨髓✨肋條✨雞頸肉✨海老燒✨自家製豆腐✨燒丸子✨北海道青椒仔🌟星期六至四宵夜限定優惠 $ 20 |串 (兩串起)我揀咗四款都係水準之作,雞翼燒得雞皮鹹香脆口肉質嫩滑,免治雞肉棒好有咬口,仍然食到粒粒軟骨,沾上日本蛋黃和燒汁,超級美味,黑豚厚切半肥瘦,肉質爽口入口油香滿滿,仲有必點燒飯團,燒至外層香脆好似食飯焦一樣,吸滿醬油,鹹牛肉和明太子口味充滿鹹香極之美味✨手羽先✨汁燒免治雞肉✨日本黑豚✨燒

🌟Happy hour優惠 $ 34 |2 串
✨牛骨髓
✨肋條
✨雞頸肉
✨海老燒
✨自家製豆腐
✨燒丸子
✨北海道青椒仔

🌟星期六至四宵夜限定優惠 $ 20 |串 (兩串起)
✨手羽先
✨汁燒免治雞肉
✨日本黑豚
✨燒飯團(鹹牛肉/明太子)

▪️橫格肌Set $ 158
每台必點橫格肌,原來是封門柳,怪不得牛味如此濃郁,配上四款不同醬料各有特色,蜜糖芥辣、Wasabi、蒜香、黑燒,個人最喜歡蜜糖芥辣和黑燒帶點甜香,味道誘人

▪️白鱔 $ 96 |2串
白鱔都係新鮮貨,魚皮香脆肉質爽脆又彈牙,店家只用海鹽和黑椒調味就已經好美味

▪️明太子燒山芋 $ 68
山芋口感爽脆,本來味道清新,但配上炙燒後的明太子,鹹鹹香香好惹味,兩者非常之夾

▪️Draft $ 69
食串燒當然唔少得飲返杯啤酒,宵夜時段而家仲做緊買一送一,超抵

• 自家制豆腐
  • 橫格肌Set
  • 雞翼
  • 燒飯團(鹹牛肉/明太子)