黎開將軍澳探朋友同佢隻狗仔,朋友介紹去左呢到食下串燒,飲下酒,傾下計,估唔到仲有桌球玩添!餐廳係海天晉商場入面,行完將軍澳海濱熱熱地過來就岩唒。唔好以為酒吧個個係到傾計一定會好嘈,餐廳樓底都幾高下,差唔多坐滿唒,又播住歌,都唔會覺得好嘈反而環境夠大,幾舒服,幾適合幾個朋友一齊飲下酒傾下計呢到除左唔少得既Classic Cocktails、同既生啤同埋支裝啤酒之外,各種列酒都樣樣有d仲有梅酒、清酒、紅白酒,有汽酒唔飲酒既都可以揀Mocktils、果汁或者汽水揀完酒當然唔小心叫啲串燒黎送酒啦!我地豬、牛、雞、海鮮,炸物每樣都叫左少少食物同飲品都好多選擇Margarita除左menu上既食物 ,可以問下當日有咩隱藏menu,我就叫左炸香蕉同埋芝麻雞翼食串燒點可以唔食牛舌,最有荔枝豬肉都幾特別喜之次一夜干,本身以為細細份,點知連埋沙律,就咁一份都食到飽飽地不過留意返喜之次算比較多骨,如果唔識食骨既人就記得要問下邊隻魚會比較少骨喇
餐廳係海天晉商場入面,行完將軍澳海濱熱熱地過來就岩唒。
反而環境夠大,幾舒服,幾適合幾個朋友一齊飲下酒傾下計
仲有梅酒、清酒、紅白酒,有汽酒
唔飲酒既都可以揀Mocktils、果汁或者汽水
揀完酒當然唔小心叫啲串燒黎送酒啦!
我地豬、牛、雞、海鮮,炸物每樣都叫左少少
食物同飲品都好多選擇
Margarita

食串燒點可以唔食牛舌,最有荔枝豬肉都幾特別

2022-07-13