2022-08-10 52 瀏覽
高質人氣cafe果然名不虛傳😎 夜晚餐廳外已經有人龍🫢 聽聞太古城係SENSU既新分店,已經吸引左咁多人黎試🤤亦吸引左我…要入去試一試!餐廳風格以露營為主題🏕點左餐廳招牌嘅食物,包括和風照燒安格斯牛肉奶油多士🐂黑松露卡邦尼意粉🍝甜品就叫左抹茶提拉米蘇😍🍵仲有兩杯非常有特色嘅飲品,靛Indigo 同埋竹炭焦糖鮮奶咖啡配寒天🥛首先講吓個安格斯牛肉奶油多士,牛肉唔會靭,牛味突出,大塊之餘,脂肪亦唔多🐂 配上洋蔥🧅好開胃,質素唔錯👍多士軟熟又有陣陣奶油香味☺️好好食!(必試)黑松露卡邦尼意粉有啲驚喜,餐廳採用切片黑松露,意粉好creamy🤤忌廉好濃郁,意粉唔會好淋👍有口感,流心蛋亦整得好靚🥚整體都好滿意!抹茶提拉米蘇份量好大舊😳中間係芝士蛋糕,上下層係抹茶蛋糕🍵🤤 有飽肚感,濃濃的芝士蛋糕味,好多cream好creamy👍仲配有三粒丸子🥰令整體口感更豐富👍最後兩杯嘢飲🍸其中一杯係餐廳招牌✨靛-好多款水果混合而成😎包括檸檬啫喱,西瓜汁,梨及椰子水🥥 好健康嘅感覺🤓 而另一杯竹炭焦糖鮮奶咖啡,焦糖咖啡突出👍寒天又有口感☺️好好飲(必試)整體餐廳食物環境都好唔錯👍值得去試一試呀🤤

整體餐廳食物環境都好唔錯👍值得去試一試呀🤤

2022-08-07
5 分鐘 (堂食)