2023-05-03 436 瀏覽
呢度主打120分鐘任飲任食燒肉放題, 分喇係基本燒肉套餐(豬&雞), 美國安格斯牛肉套餐兩款唔同時段唔同價錢🤓 小食同套餐肉類都可以係QR code點餐, 其他串燒, 菜類, 飲品, 甜品都係出面既自助櫃拎😎今次我地揀左美國安格斯牛肉套餐($288)包既食物非常多, 牛肉既選擇都幾多, 當中我最鍾意係牛舌同牛小排🐮 串燒方面雞肉串同川椒麻辣雞中翼好惹味, 仲有羊架係勁高質😍 菜類當然係我最愛既翠玉瓜同蒜蓉韭菜最出色啦😉 仲有各式各樣既串燒同肉類都醃得好入味, 肉質都唔錯一啲都唔馬虎, 食到最後飽到食唔落甜品, 呢度有冰菠蘿, 雪糕, 泡芙😚 呢度既醬料都好豐富, 個人極力大推泰式酸辣醬, 酸酸辣辣點所有肉類都好食, 另外每張枱都會有孜然粉, 海鹽, 辣椒粉俾你去幫啲肉類調味😌 小食我地冇試曬, 食左鹽蒜雞軟骨, 手拍青瓜, 炸蠔, 炸麻糬波波都係唔錯既, 炸果啲都係熱辣辣😚飲品選擇相當之多, 當中都有幾款自家製既茶飲, 個人比較鐘意梔子四季春茶, 茶味香濃食完咁多肉飲返啖有助去油解膩🙂呢度既食物質素好高質, 用QR code 落單既食物都上得好快, 最緊要係夠多選擇, 想再食多啲既可

呢度既食物質素好高質, 用QR code 落單既食物都上得好快, 最緊要係夠多選擇, 想再食多啲既可以加錢去食海鮮🦞
2023-04-28