2022-11-09 48 瀏覽
🔹️Rimi Cafe🔹️一入到去店舖佈置簡約,好有主題,好多PePe公仔擺設計😊而且環境舒服乾淨。樓層位於20樓,居高臨下,坐左係窗口位真係超正,採光充足。同場仲有啲卡牌玩,完全唔會悶場☺️👍🫖極光花茶 ($58)飲完係唔會見到🌌極光架😂😂😂有薰衣草、玫瑰花、茉莉花、菊花、洋甘菊清新口味👍👍👍🫕Main Couse🥢蘑菇湯 餐包蘑菇湯調味都做得好好,蘑菇攪拌得好幼滑,但又保留小小既幼粒🥢卡邦尼意粉 ($95)濃郁既蛋漿沾滿每條意粉,而且惹味香滑,好喜歡呢種正宗既烹調方法👍煙肉份量都好多,令意粉帶有點鹹香既味道,增加口感跟餐均送烏龍茶或四季春系列飲品其餘既飲品均需補差價🍸芒果梳打 (補價$5)🥢巴馬火腿配芝士焗薯蓉 ($65)巴馬火腿既鹹香,薯蓉既少甜,鹹甜相間做得好出色,加上表面芝士有點燒焦,更加令芝士既味道更濃厚有咬口,我作為芝士控都按奈不住係咁食😂🥢椒鹽雞軟骨 ($58)細細粒易入口又好香口,椒鹽味都好出
🔹️Rimi Cafe🔹️

🫖極光花茶 ($58)
飲完係唔會見到🌌極光架😂😂😂
有薰衣草、玫瑰花、茉莉花、菊花、洋甘菊
清新口味👍👍👍

🫕Main Couse
🥢蘑菇湯 餐包
蘑菇湯調味都做得好好,蘑菇攪拌得好幼滑,但又保留小小既幼粒

🥢卡邦尼意粉 ($95)
煙肉份量都好多,令意粉帶有點鹹香既味道,增加口感

跟餐均送烏龍茶或四季春系列飲品
其餘既飲品均需補差價
🍸芒果梳打 (補價$5)

🥢巴馬火腿配芝士焗薯蓉 ($65)

🥢椒鹽雞軟骨 ($58)
細細粒易入口又好香口,椒鹽味都好出