👧🏻😋👅🍽✨高質優惠套餐 新店試試佢😎-🇹🇭 太子新開一個月越泰菜裝修靚夠晒光猛, 打頭陣推出全日7折優惠套餐🉐 $339夠2-3人食, 重點係多款‼️豐富‼️高質‼️▫️前菜🥬 泰式生菜包叫左小辣, 豬肉唔算好肥但食落都好juicy, 份量夠多每塊生菜包滿晒都仲有剩; 另可選海鮮冬陰公▪小食🍢 香葉雞MVP勁juicy仲好香青檸味勁清新; 炸泰式魚餅同香茅雞翼都新鮮即炸熱辣辣🤩 另有即炒馬拉盞炒芥蘭苗▫️主菜3選2🥩 慢煮牛舌湯粉賣相好蒼白但食落唔惹小, 牛舌煮到勁腍, 質地介乎牛腩同牛膀之間; 個湯勁重牛骨味好鹹香係可以飲既質素😌🍗 馬拉盞炒飯配雞肉串個飯落左蝦米, 炒得乾身又帶油香, 鋪上厚厚一層乾蒜淨係食個飯都好滿足, 再加上juicy既香茅雞串同重香料脆脆蝦片, 真心勁出色🤯▪飲品2杯🍹 雖然個餐fix左得5杯揀, 但都有我地飲開既泰奶同泰檸, 仲有得揀花蜜飲品
👧🏻😋👅🍽✨
高質優惠套餐 新店試試佢😎