2023-12-14 183 瀏覽
今日經過見到呢間都幾多人食,就入左去! QR CODE落單個餐牌係比實體餐牌仲多野食簡架,好多款式。八寶蟹皇天丼原來係新推出,仲好足料! 店鋪好貼心咁幫炸軟殼蟹同溏心蛋開邊,蟹肉蟹籽仲有蟹膏等等,撈埋曬一齊咁食,好鮮甜。和風魚生冷面呢個好岩熱熱地既天氣去食! 上面鋪左好多魚生,仲有個冷面汁撈埋落去,酸酸地既汁食落好清新又開胃。汁燒活鱔平時唔太食魚既我都好鐘意,個汁好香,鱔既肉質仲好彈牙,絕對可以encore。原條魔女茄子呢個幾好驚喜,大大條,而且好鐘意佢個調味,茄子上面鋪滿辣辣地既肉碎,有種食緊魚香茄子既感覺! 串燒仲叫左雞軟骨串同埋明太子雞翼~ 四季春水果茶好好飲,好多水果係入面,飲落好fresh。最後仲叫左個甜品 - 抹茶紅豆蓉雪糕芭菲,紅豆蓉好甜,中間有埋cereal!

八寶蟹皇天丼

和風魚生冷面

汁燒活鱔

原條魔女茄子

串燒仲叫左雞軟骨串同埋明太子雞翼~

四季春水果茶好好飲,好多水果係入面,飲落好fresh。