2021-07-06 174 瀏覽
一開始係openrice上面就已經比呢間鋪頭個名吸引左,因為夠曬特別,至於原因……大家都明白啦😏講翻食物先,我地三個女仔order左3碟,雖然分量聽落唔多但個個都食到好飽咁走🥘德國香腸拼盤($88)香腸種類數得出應該有3種或以上,自問對香腸冇咩研究實在講唔出邊款打邊款,但食肉獸表示很滿意🤤🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條($88)漢堡包身明顯有烤過,食落脆口得黎又唔會乾,漢堡扒配車打芝士一如既往地好食😍薯條上枱嘅時候仲係熱辣辣的,炸得好脆,面頭個松露醬好香,配埋薯條一齊好好食🤤🍕黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜($98)pizza餅底焗得鬆脆而唔會過硬,火箭菜鋪滿左面頭,黑松露醬同parma ham真係夾到絕!🤤🤤🤤重點係,午市套餐有6折😍(除左chef special之外),計落真係超抵食!🍹Pineapple juice, orange juice ($28@1)果汁係鮮榨而並非出面買果汁先生果種,呢個價錢黎講性價比算唔錯🍸Flower garden ($88)雖然我冇試到呢杯,不過朋友話呢杯cocktail幾好飲,而且我坐係旁邊都可以聞到甜甜的味道,感覺上都幾好👍🏻呢間餐廳最

德國香腸拼盤

🥘德國香腸拼盤($88)

安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條

🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條($88)

黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜

🍕黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜($98)

🍸Flower garden ($88)

呢間餐廳最特別嘅地方係,佢有shisha可以食,望落都幾唔錯ga,不過因為時間太早嘅關係,我地就冇叫到,下次如果夜d氣氛好d應該會order黎試下😍(p.s聽聞如果vip房冇人訂的話,仲可以同朋友仔一齊入去唱歌)

2021-07-03
德國香腸拼盤