2023-09-02
放假係Aeon行街,食左呢間餐廳lunch 好抵食!主菜可以加$食埋半自助餐。出面好多野食又款式多😍。呢度嘅午市半自助餐 加 $38,包括沙律吧,炸物,湯..等等任你揀選。真心幾多選擇👍🏼👍🏼同埋夠晒熱辣辣。。🍴紐西蘭牛柳伴北海道帶子配黑松露忌廉汁 $188紐西蘭牛肉煎得恰到好處,肉質鮮嫩多汁。再配上北海道帶子同埋黑松露忌廉汁,味道更上一層樓!每一啖都可以感受到牛肉同帶子的絕佳結合,忍唔住要繼續一口接一口!。🍴香煎羊扒配蒜蓉露絲瑪利燒汁$158羊扒煎得外脆內嫩,肉質鮮美。而蒜蓉露絲瑪利燒汁增添咗一份濃郁嘅香氣同燒味。每一口都令人回味無窮,配菜都好好味尤其個薯容。。🍴抹茶鮮奶紅豆$28抹茶粉同鮮奶拌勻,再加入香甜嘅紅豆,呢杯抹茶鮮奶紅豆帶出一種香甜爽口嘅感覺。抹茶風味濃郁,鮮奶同紅豆再增添了一份口感層次。。🍴百香果梳打$20呢杯百香果梳打係一個清新嘅選擇。百香果汁帶出一份酸甜味,再加入汽水嘅口感,一飲而盡!
🍴紐西蘭牛柳伴北海道帶子配黑松露忌廉汁 $188
🍴香煎羊扒配蒜蓉露絲瑪利燒汁$158