2024-11-22
其實使乜北上消費呀, 喺香港都可以搵到間咁高質嘅串燒店, 坐落於觀塘的串燒屋, 價錢又唔貴, 質素又高, 仲要係串燒及網燒放題, 任飲任食任玩. 放題分三個時段, 成人價錢 $198-248.0, 小童仲有優惠, 價錢都是$108-148.00, 性價比極高. 我同朋友選了”黃金時段” , 由5點食到晚上11點半, 食足6.5小時, 任飲任食任玩都係$248.0, 如果飲得既朋友可以勁飲6.5小時冰凍啤酒,真係抵到爛. 題外話, 如果有朋友仔生日, 可以預早通知店員, 他們會預早喺黑板幫生日的朋友仔畫生日圖畫及生日祝福, QR code點餐, 食幾多叫幾多, 燒烤爐火力火力均勻, 只需直接把串燒放上爐, 佢就會自動轉轉, 佢有佢轉, 我地有我地係度飲, 完全唔使睇火, 燒熟就食得, 真係爽, 真係好驚喜同好有氣氛講返先, 食物質素高, 有不同前菜, 小食: 如沙律,蒜蓉包, 啫哩, 雪糕,棉花糖, 翠玉瓜, 雞髀菇, 蔬菜盒, 菠蘿, 提子等,飲品點止罐裝啤酒汽水咁簡單, 仲有自家製羅漢果茶, 檸檬薏米水等等, 任君選擇-蒜蓉生蠔, 十分肥美,蠔身脹卜卜, 既新鮮又蠔味重, 蒜香十足,
-蒜蓉生蠔, 十分肥美,蠔身脹卜卜, 既新鮮又蠔味重, 蒜香十足, 必點
-一口牛肉粒, 油脂分佈平均,味道爽口嫩滑, 肉汁喺口內爆發、牛味濃郁、肉質細嫩、口感鬆化
-燒至微微焦香的五花豬肉片, 肉片一層肥肉一層瘦平均分布, 層次分明,精切0.2cm薄度,咬落軟淋好juicy及有咬口
-所有炸物即叫即炸, 仲有榴槤波波, 超正
-仲可以網燒香草羊架, 無羊騷味, 油脂平均, 好味道
食物點止咁少, 真係不能盡錄, 直接來食吧, 真心推介