2024-05-31
💡高質和牛任食同朋友聚會,大家又係食肉獸,最岩就係搵一間任食,慢慢傾又食得夠曬飽,呢間近期係apm新開的燒肉店,今次我地就叫左日本佐賀 A4 和牛海鮮放題,任飲任食100分鐘,而多達112品食物,除左好多不同款肉外🐂🐓,仲有好多海鮮🦐🐟夠曬滿足。🔸日本佐賀A4和牛海鮮放題 $688/位🐂牛肉類呢間餐廳有超多款牛肉,牛三角嫩肌、牛肋條、牛角切、牛小排、牛肩胛等等,日本和牛,用料上身乘,和牛色澤好亮麗又新鮮,紋路好靚,輕輕一燒就食得,好香牛味,而且好juicy。忍唔住食完又再食😍煙燻壺漬封門柳好入味,值得一試。️🐟海鮮類餐廳另一主打就係海鮮,款式選擇非常多,有原隻鮑魚、日本宮城縣產燒原隻生蠔、照燒帆立貝、鹽燒三文魚鰭、原隻魷魚筒、大海老、鰻魚等等,每款都很新鮮‼️食多幾隻生蠔、鮑魚都已經回本😍最特別係原隻魷魚筒🦑又鮮又彈牙,大海老🦐肉質爽彈鮮甜。🍽自助區除了烤肉及海鮮外,自助區都有不少選擇,佐賀紫菜飯、沙律、小食、水果、飲料提供,仲有柚子及朱古力雪糕,非常豐富,呢餐好滿足。
🔸日本佐賀A4和牛海鮮放題 $688/位
🐂牛肉類