2021-10-04 16 瀏覽
最近去咗銅鑼灣呢間新開嘅高質燒肉店😆 餐廳環境氣氛高雅 坐得舒服😌 餐廳嚴選高質靚牛lunch set 七百幾有交易 dinner set 一千起 啱晒慶祝生日同紀念日🥳Lunch set - The Prestige $780/位🍢季節前菜拼盤前菜拼盤好精緻 有紫菜蛋卷、海膽三文魚、蒜頭漬、螺肉同薯仔沙律🥗 蒜頭漬好特別 唔會有好重蒜味 甜甜地幾爽口 薯仔沙律都好開胃🤤🥗燒和牛牛肉沙律燒和牛牛肉配沙律 牛肉有兩三片 加埋車厘茄清新開胃😛🍗炭燒日本手羽先雞皮燒得好香脆 好似食緊薯片咁🤣 雞肉肉質都好嫩滑👍🏻🧡燒日本北海道帶子師傅用火槍燒香帶子兩面 加埋檸檬皮感覺清新 🥰 帶子肉質好嫩滑 燒得啱啱好👍🏻🥩澳洲和牛牛小排和牛牛小排擺盤好靚 牛小排牛味香濃 油脂分布平均 入口即溶🤤🤤🐄美國SRF極黑和牛BMS 9+西冷和牛西冷係Medium Rare啱啱好😋 師傅將西冷四邊煎香 表面仲係粉嫩 可以配埋蒜片食😋🥩日本A5和牛西冷溫泉蛋飯A5和牛好大塊 入口即溶 配上溫泉蛋一流😋 飯粒每啖都被蛋汁包住 好滿足😆🍋檸檬雪葩最後仲有檸檬雪葩做甜品 檸檬香味突出 食完好解膩🥰
最近去咗銅鑼灣呢間新開嘅高質燒肉店😆 餐廳

🍢季節前菜拼盤