2022-07-13 102 瀏覽
呢間位於荃灣既高檔和食店,最岩就係行完隔離既donki黎食,黎個日本之旅呢到裝修非常之優雅,令人感到非常舒服牛油果吞拿魚他他魚子醬勁足料勁多吞拿魚,有成兩層都係吞拿魚,而且每層都又厚又多,最緊要係勁新鮮,你會食到陣陣吞拿魚香同魚脂味配上牛油果令到成個口感更豐富,魚子醬更令佢既鮮味更上一層樓,十分推薦食和食又點可以唔食炭燒既串燒呢特別推薦呢到既炭燒免治雞肉棒你會食到陣陣雞肉香,而且點左蛋黃之後口感更加係十分之滑溜燒帶子食到面頭有陣陣焦香之餘好JUICY,其他野菜亦十分出色隻蝦勁新鮮又大隻,最緊要係又爽口又鮮甜,仲可以食到有少少焦香味,勁惹味呢到既壽司當然亦十分高質,每款都勁新鮮當中我最推薦係深海池魚同埋左口魚深海池魚肉質鮮嫩肥美,脂厚油香左口魚輕輕燒過令佢鮮中帶香炸蛋天婦羅蝦餅飯份量超足既一個飯佢個天婦羅用上新鮮蝦粒同超大量野菜炸成令佢不論味道同口感都好有層次而且個天婦羅成幾CM厚,食完之後真係超飽足
呢到裝修非常之優雅,令人感到非常舒服
牛油果吞拿魚他他魚子醬

食和食又點可以唔食炭燒既串燒呢
特別推薦呢到既炭燒免治雞肉棒
你會食到陣陣雞肉香,而且點左蛋黃之後口感更加係十分之滑溜

呢到既壽司當然亦十分高質,每款都勁新鮮
當中我最推薦係深海池魚同埋左口魚
深海池魚肉質鮮嫩肥美,脂厚油香
左口魚輕輕燒過令佢鮮中帶香
炸蛋天婦羅蝦餅飯
份量超足既一個飯
佢個天婦羅用上新鮮蝦粒同超大量野菜炸成
令佢不論味道同口感都好有層次
而且個天婦羅成幾CM厚,食完之後真係超飽足