2019-01-14
今日黎到葵涌區😂平時淨係識去葵廣掃街🤪去左葵興站附近食一間叫茶記冰室既餐廳🥳其實又唔可以叫係附近🤣都行左差唔多廿分鐘😖不過食到好野都抵既😍我地兩個人坐低就聽到煲個啲炸炸聲😂就見到有雞煲同羊腩煲揀😛見到羊腩煲仲有跟一碟生菜就叫左個細既😚都只係$178!! 然後再叫多左個小菜🥳上網見個個都有叫既燒薯牛粒☺仲跟例湯同白飯😱+3蚊仲有杯凍飲🙀今日個例湯應該係菜乾湯😛飲完成碗完全唔口渴🤙🏻仲有好多湯渣☺燒薯牛粒都估唔到咁大碟🤭薯仔炸到脆卜卜先同啲牛柳粒一齊炒😱送飯正到噴汁😛個羊腩煲份量都幾多🤙🏻應該有差唔多十件羊腩😽舊舊都好有肉地🙈煲入面既馬蹄同埋枝竹都唔輸蝕比啲羊腩😻全部野都勁入味😍埋單都係二百蚊鬆啲😨我上網睇仲見到七點前埋單同宵夜時段入座都有九折😍其實真係超抵‼️