2024-03-22 4 瀏覽
呢間壽司店得外賣🫶🏻可以自取又得,叫外賣apps送上門都得😋勁方便🤣🤣🤣我哋叫左幾款壽司一齊三個人食😋🍣三文魚壽司🍣北寄貝壽司🍣腐皮吞拿魚沙律🍣腐皮螺肉船🍣蟹子沙律🍣原條鰻魚飯🍣火炙芝士三文魚🍣火炙芝士蟹柳🍣火炙芝士熟蝦佢哋既壽司真係好新鮮😎😎小朋友最中意火炙系列😋有濃濃既芝士,食到停吾到口,而且竟然一個人食晒🤩🤩平時阿媽煮啲飯又吾見佢食哂🥲🥲我就最愛腐皮系列,甜甜地,食到好開胃,特別係螺肉船,有少少辣,勁好食🤤蟹子沙律份量超級多,我哋3個人食先食得哂😂😂爸爸最愛鰻魚飯👍🏻勁大條鰻魚,十分足料🤩🤩🤩而且啖啖肉,加上佢哋既醬汁一齊食,好似去左日本咁😍😍佢哋有超過幾十款壽司刺身可以揀,仲有凍肉同其他雜貨買架😍😍有興趣可以去買黎試下🫶🏻🫶🏻叄壽司凍肉專門店 (屯門)屯門青翠徑9號多寶大廈上層34號舖
我哋叫左幾款壽司一齊三個人食😋

🍣原條鰻魚飯
🍣火炙芝士三文魚
🍣火炙芝士蟹柳
🍣火炙芝士熟蝦

壽司凍肉專門店 (屯門)
屯門青翠徑9號多寶大廈上層34號舖