2024-04-10 23 瀏覽
見呢間火鍋自從有做仼食之後,都係好評,見仲未係好熱之前,一定要試試每人228 ,包湯底,仼食,同飲品仼飲我哋叫咗鴛鴦湯底,麻辣牛油湯底拼沙嗲湯底 麻辣湯底有牛油嘅香味,夠香夠辣,而沙嗲湯底超級驚喜,花生同芝麻嘅香味好濃郁,再加上,食咗咁耐,都唔會話越嚟越咸,依然好食至於食物方面,絕對冇將貨就價! 牛肉竟然有手切吊龍,安格斯牛小排同安格斯封門柳 不特止,仲有牛舌心,牛爽肉,牛王喉 呢啲特別部位食! 要知道出面一細碟都已經收幾十至一百蚊!真係超抵食 ,而份量、肉質 絕對唔會比出邊輸蝕 😍😍😍 超!高!質!另外都好推介佢啲小食,都係有心之作,吉列蝦餅同吉列墨魚餅,個餡超足料,彈牙好食;椒鹽豆腐粒,香煎韭菜餃 似足出面賣既,飲埋啤酒,真係爽皮野飲方面,汽水,啤酒都仼飲 (枝裝除外),仲有自家製涼茶整體黎講,呢個價錢真係無得輸! 性價比超高! 記得訂位呀 (座無虛席㗎!)
每人228 ,包湯底,仼食,同飲品仼飲

我哋叫咗鴛鴦湯底,麻辣牛油湯底拼沙嗲湯底
麻辣湯底有牛油嘅香味,夠香夠辣,

野飲方面,汽水,啤酒都仼飲 (枝裝除外),仲有自家製涼茶