2021-10-22 1412 瀏覽
飲手工啤好地方!一見到個門口已經覺得自己好鐘意呢到,舖頭細細,坐位唔多,但係散發住一種好chill嘅感覺~重點!舖頭入面仲有砂之器poster( ´▽`)🍴酥炸口水雞 $88新鮮炸好上枱~食落去真係有口水雞嘅味,絕對唔係得個名lols 咁樣嘅整法新奇得嚟又幾夾,個種麻辣程度去到三哥大辣咁🔥🔥🔥辣得好爽,不過食完一舊我已經辣到wing wing 到,所以就放棄咗👻但係食到辣嘅人一定會鐘意食呢個~🍴紅酒燴洶澳洲牛頰肉扁意粉 $115牛頰肉整得好~好~食!牛頰肉煮得好淋,一咬就咬得開,而且重有淡淡嘅紅酒味。至於意粉汁同牛頰肉個汁係一樣,連意粉都充滿紅酒味,而唔係汁有汁味,意粉有意粉味,份量又多,好抵食🥺🍴craft beer大概十款到,大部分都係本地,間唔中會有幾隻係外國嘅~有驚喜嘅係雖然佢手工啤數量雖然唔多,但係都有自家嘅IPA,一場嚟到嘅話一試無妨🥳

🍴酥炸口水雞 $88

🍴紅酒燴洶澳洲牛頰肉扁意粉 $115