2023-04-14 99 瀏覽
🔹北角//三代目🔹人均約$250🔹▫️照燒魷魚筒 $98成條上抵食🦑有少少甜燒汁岩岩好!又夾!魷魚一定要食蘇😝▪️粉嫩吞拿魚 $58意外地好食🥹正常居酒屋壽司刺身會比較差少少🤪但係呢度反而保持到壽司店嘅水準🫣🫣真心高質!價錢算合理🫡▫️鮮海膽 $68好食🤣🤣佢嘅壽司雖然選擇唔多,但係勝在高質唔馬虎🤪而且食落去都幾入口即溶, 68蚊絕對超值選🫣▪️三盛燒肉丼 (煙燥雞,五花肉,牛舌)$108掙扎咗食牛定係三盛好耐🤣🤣最後揀咗三盛,估唔到豬肉係最好食😋🤣佢汁唔係好多,但係用夠晒味,送飯啱啱好💖▫️蘋果焙茶 $38MVP嘢飲😭😭😭😭💖個人好鍾意飲焙茶,見到有蘋果味好得意即刻試吓😝飲落去唔係好甜啱晒我👍🏼有少少焙茶味蘋果味好fresh 🍎🍎啱晒配居酒屋啲啲比較油嘅嘢食💖🔹好飽評語:整體好多嘢食都非常不錯,係地理位置遠少少,但係值得特登嚟一試架!仲有另外兩間分店💖門面裝修都幾舒服幾靚!暗暗地居酒屋感覺😝嘢食都好多款!本身諗住試吓烏冬,但係得辣嘅🥹🥹喉嚨痛有少少可惜🫣🧠回頭指數:8️⃣🧏🏻‍♀️打卡港女:7️⃣🌬冷氣溫度:8️⃣🚽廁所評價:⏹🧾性價比呢:8️⃣
🔹北角//三代目🔹人均約$250🔹

▫️照燒魷魚筒 $98
成條上抵食🦑有少少甜燒汁岩岩好!又夾!魷魚一定要食蘇😝

▪️粉嫩吞拿魚 $58

▫️鮮海膽 $68

▪️三盛燒肉丼 (煙燥雞,五花
肉,牛舌)$108

▫️蘋果焙茶 $38