2021-12-06 123 瀏覽
高質工廈漢堡😍工廈真係越嚟越多嘢食,近排食過印象比較深刻嘅係觀塘駱駝漆大廈呢間手工和牛漢堡☺️佢最大嘅特色係用手工和牛做漢堡,加埋獨有嘅醬汁,做出唔同風味嘅漢堡,真係又落本又用心☺️我哋要咗兩款口味,一款係“山”,即係佢嘅招牌醬汁,另一款係.“葵”,即係山葵醬汁。兩款都夾住厚厚嘅和牛扒,好香好夠味好juicy😍山葵汁比起招牌醬汁,真係多咗啲wasabi味,好特別,不過唔攻鼻嘅。兩款都好味,值得再去食。另外會配埋薯格同汽水。薯格可以揀兩隻味,牛油味同麻辣味,兩款都好香脆好好味,麻辣味亦都唔會太辣,啱啱好。雖然係工廈入面,但係餐廳環境都幾舒服,坐位闊落,以後去觀塘食嘢又多一個選擇啦。
高質工廈漢堡😍