2020-10-09
最近漢堡店真係開左唔少呀。 花多眼亂, 都唔知試邊間好。 黎到上環, 比佢既低卡飲品海報吸引。 其實都唔只我, 好多人都會比佢門口既海報吸引望一望。 所以決定試下。佢餐版唔複雜, 好集中比客人睇就係簡雞漢堡,雞翼, 小食, 飲品。做得咁精, 應該唔錯。 而且真係好多人黎取外賣。佢既套餐好抵, 我最後簡左combo A, 一個包+野飲, 另再叫個小食。Truffle Mayo, 店長既推介。 Truffle味好特別, 個醬唔會好搶, 因始終件雞先係主角。 味道配搭得剛剛好, 中和左炸雞既油膩感, 中間仲有生菜絲同酸瓜,成個包好足料, 好大個。 再加上佢好受歡迎既blackberry charcoal oolong, 好清新, 飲到真係新鮮blackberry味而唔係糖精水, 而且烏龍唔係好甜, 真係非常正。 好鍾意lee個配搭。而小食係popcorn chicken, 有少少辣, 但好野味, 只係炸得真係好脆,果然係deep fries, 但我覺得硬左少少, 如果稔返d就好啦。整體上係好夾既, 這個價錢真係幾抵。 食得好開心。
做得咁精, 應該唔錯。 而且真係好多人黎取外賣。
整體上係好夾既, 這個價錢真係幾抵。 食得好開心。