2020-11-11 374 瀏覽
灣仔黃店💛Burger Home試咗佢個蘑菇素漢堡(唔記得$60幾定$80幾),加菠蘿$8,加餐$20有(雞塊)同飲品🍔🍟。要咗凍美祿 (竟然有餐廳有美祿飲,好特別😍😍。)蘑菇塊炒過入味,配菠蘿🍍同蕃茄🍅好Juicy好fresh😍😍。素肉排有調味,煎香咗好有肉嘅滿足感,雖然食到有少少豆味但唔抗拒😃😃。不過我做唔到一啖咬落去😂😂其實我都系逐層食架咋。特別推薦一定要加雞塊😍😍。麥樂雞同佢嘅級數差嘅距離,可以環繞地球一周😂😂。佢嘅肉質嫩滑,唔似麥樂雞咁鞋口。最重要系有椒鹽調味,非常惹味。好少餐廳有美祿飲仲要同其他餐飲同價🤣🤣幾特別。加咗小食一枝骨雞翼🤣🤣。調味相對啖,不過煎得幾香,同埋叫做唔使好煩咁拆骨,因為佢得一邊雞翼骨。
灣仔黃店💛Burger Home

好少餐廳有美祿飲仲要同其他餐飲同價🤣🤣幾特別。